Tuesday, June 21, 2011

el passat contra el present

English version
version français

Miro des de la meva finestra - tractant de tocar el passat. Una mica més enllà de les parets d'edificis d'estuc dels assistents, més enllà del sostre de teules vermelles, veig un tros de mur de pedra. La col.lisió de temps, passat i present, són la vida quotidiana d'Europa.

Què hem perdut les nostres vides nord-americans, viuen en els barris construïts només fa cent anys, a partir de la superfície agrícola va donar pas a les fàbriques? Quan va arribar l'anglès, hi ha 300 o 400 anys, d'esborrar les cases de fusta a llarg de la cultura indígena? Estructures de Quinnipiac, probablement hauria desaparegut - la fusta no dura com la pedra, però, però, l'eliminació és completa. No són les úniques restes dels museus, o s'obliden fàcilment.

En tots els carrers aquí a Arles-sur-Tech, veig la col.lisió de temps. Els murs de pedra que es va ensorrar mitjà, que un cop marcades les afores de la ciutat, va marcar una zona de seguretat.

Aquesta imatge és de la meva finestra, però podria ser tan fàcilment per un carrer, un carrer en una cantonada. Pierre contra l'estuc, el passat contra el present.

No comments:

Post a Comment